Vermaak

Excursies

Druipsteengrot van Nerja
Nerja's druipsteengrot is 20.000 jaar oud en behoort tot de mooiste druipsteengrotten van de wereld. De grot is verdeeld in drie zalen: 'Cascaldas', 'de los Fantarmas' en de 'los Cataclismos'. Gigantische stalagmieten en stalactieten, een waterval en vele prehistorische grotschilderingen zijn de hoogtepunten van de grot.

Gibraltar Tour
Gibraltar is een kleine Britse kolonie in het zuidelijkst punt van het Iberische Schiereiland. Met een minibus wordt er onder begeleiding van een lokale gids door Gibraltar gereden. Het nieuwe en oude stadsgedeelte en de St. Michaels grot zijn een aantal voorbeelden van wat er tijdens de excursie bezocht wordt.


Sport

Er is genoeg te doen voor de sporters er zijn veel golfbanen te vinden. De meeste badplaatsen en sommige accommodaties beschikken over tennisbanen en fitnesscentra. Op de meeste stranden hebben ze verschillende watersportfaciliteiten zoals jetski's, bananenboten, waterfietsen en kano's. En in de bergen kun je bergbeklimmen en wandelen.

Duiken
De zee bij de Andalusië is zeer geschikt om de duiken. De zee bij Gibraltar is heel mooi om te duiken omdat er veel scheepwrakken liggen. Ook bij Cabo de Gato (bij Almeria) Almuñecar kan je heel fijn duiken.

Ontspanning

In de Andalusië zijn genoeg Waterpretparken te vinden in Mijas, Torremolinos en in Estepona.
In Sevilla is een thema Attractie park te vinden Isla Mágica. En attractie park Tivolli in Arroyo de la Miel.


.